boost:agenten

Via het menu Gebruiker > Agenten kan u agenten aanmaken. Afhankelijk van de aangekochte licentie zijn deze gelimiteerd in aantal.

• Login/E-mail: geef het e-mailadres van de agent in. Dit emailadres zal gebruikt worden als login.
  • Wachtwoord: geef een wachtwoord naar keuze in. Dit wachtwoord kan gereset worden door de persoon die toegang heeft tot admin.
  • Groepen: selecteer de groep(en) waartoe de nieuwe agent behoort. Definieer tevens een voorkeursgroep. Deze groep zal steeds standaard getoond worden bij het inloggen in Boost.
  • Authorisatie: Vink de eerste 2 vakjes aan indien de gebruiker DC en EDC mag wijzigen en contracten in het verleden mag aanmaken (standaard aangevinkt). Indien de gebruiker tevens deel uitmaakt van de zetel (en meer rechten heeft), vink dan ook dat vakje aan.
  • Toegang tot alle groepen: Heeft de agent toegang tot alle groepen, vink dan aan

TIP:

Eens u klikt op Opslaan, stelt Firefox onmiddellijk voor om het de gegevens te bewaren (een grijze balk komt bovenaan het scherm te voorschijn). Kiest u voor Onthouden hoeft u het wachtwoord niet langer zelf te onthouden, maar wordt dit automatisch ingevuld door Firefox, van zodra u de login ingeeft.

• boost/agenten.txt