boost:agenten

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

boost:agenten [2019/08/28 10:21] (huidige)
Regel 1: Regel 1:
 +===== Agenten =====
 +
 +Via het menu **Gebruiker > Agenten** kan u agenten aanmaken. Afhankelijk van de aangekochte licentie zijn deze gelimiteerd in aantal.
 +
 +{{:boost:sigagent.jpg?500|}}
 +
 +  * ...
 +  * **Login/E-mail**: geef het e-mailadres van de agent in. Dit emailadres zal gebruikt worden als login.
 +  * **Wachtwoord**: geef een wachtwoord naar keuze in. Dit wachtwoord kan gereset worden door de persoon die toegang heeft tot admin.
 +  * **Groepen**: selecteer de [[groepen|groep(en)]] waartoe de nieuwe agent behoort. Definieer tevens een voorkeursgroep. Deze groep zal steeds standaard getoond worden bij het inloggen in Boost.
 +  * **Authorisatie**: Vink de eerste 2 vakjes aan indien de gebruiker DC en EDC mag wijzigen en contracten in het verleden mag aanmaken (standaard aangevinkt). Indien de gebruiker tevens deel uitmaakt van de **zetel** (en meer rechten heeft), vink dan ook dat vakje aan.
 +  * **Toegang tot alle groepen**: Heeft de agent toegang tot alle groepen, vink dan aan
 +
 +
 +
 +
 +
 +⇒ **__TIP:__**
 +
 +Eens u klikt op **Opslaan**, stelt Firefox onmiddellijk voor om het de gegevens te bewaren (een grijze balk komt bovenaan het scherm te voorschijn). Kiest u voor **Onthouden** hoeft u het wachtwoord niet langer zelf te onthouden, maar wordt dit automatisch ingevuld door Firefox, van zodra u de login ingeeft.
 +
 +
  
  • boost/agenten.txt
  • Laatst gewijzigd: 2019/08/28 10:21
  • (Externe bewerking)