Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

boost:beheer_credit_management [2010/06/25 10:56]
filip
boost:beheer_credit_management [2010/06/25 11:02] (huidige)
filip
Regel 21: Regel 21:
   - Geen erkenning van schuld: de klant ontkent dat hij nog dienstencheques dient af te leveren of contact bleek niet mogelijk te zijn   - Geen erkenning van schuld: de klant ontkent dat hij nog dienstencheques dient af te leveren of contact bleek niet mogelijk te zijn
  
-U klikt op **Erkenning van ontvangen schuld**. Uiterlijk verandert er niets in Boost. Echter, de klant wordt opgeladen in het Credit Management onder [[Tabbladen Credit Management|tabblad W]].+U klikt op **Erkenning van ontvangen schuld**. Uiterlijk verandert er niets in Boost. Echter, de klant wordt opgeladen in het Credit Management onder tabblad W.
  
 U klikt op **Geen erkenning van schuld**. Een pop-up komt tevoorschijn en u heeft de mogelijkheid om een eerste [[Sjabloon van herhalingsbrief 1|herhalingsbrief]] te openen of op te slaan. Deze klant wordt eveneens gegenereerd in tabblad W. U klikt op **Geen erkenning van schuld**. Een pop-up komt tevoorschijn en u heeft de mogelijkheid om een eerste [[Sjabloon van herhalingsbrief 1|herhalingsbrief]] te openen of op te slaan. Deze klant wordt eveneens gegenereerd in tabblad W.

Eigen Gereedschappen