boost:configuratie_dc

Configuratie DC

Ga naar Configuratie > DC en klik er rechts bovenaan op Nieuw. Vul volgend scherm in:

• Actief/Niet actief: standaard aangevinkt
  • Naam: benoem de dienstencheque
  • Identifier: kopieer de naam
  • Begindatum: geef een begindatum
  • Einddatum: geef een einddatum in, ook al is deze momenteel onbekend. In dat geval vult u bv. 31/12/2099 in
  • Nominale waarde: geef de nominale waarde in
  • Waarde terugbetaling: geef de waarde van terugbetaling in

Klik tenslotte op Opslaan.

Eens u voorgaande uitgevoerd hebt, verschijnt deze nieuwe DC in de lijst:

Aansluitend dient u in Gebruikersfirma > Toepassingsparameters nog het net aangemaakte type DC te selecteren.

Van zodra alle stappen achter de rug, ziet u bij het genereren van de DC in de planning van de werknemer, dat de net aangemaakte DC er standaard wordt getoond:

• boost/configuratie_dc.txt