boost:configuratie_werknemerscontract

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

boost:configuratie_werknemerscontract [2019/08/28 10:21] (huidige)
Regel 1: Regel 1:
 +======Configuratie Werknemerscontract======
 +
 +Verscheidene parameters betreffende het **werknemerscontract** kan men hier definiĆ«ren
 +
 +Puntjes waar de info voor zich spreekt of uitgelegd is in Boost zelf (laat de muis hiervoor op het '​i'​-icoontje staan), worden weergegeven als '​...'​.
 +
 +=====Algemene info=====
 +
 +{{:​boost:​algemene_infobis.jpg?​750|}}
 +
 +  * ...
 +  * **Standaard aantal proefdagen**:​ Aantal dagen dat bijgeteld wordt __op datum van vandaag__ bij het aanmaken van een nieuw contract.
 +  * **Voorstelmethode van te creĆ«ren contracten**:​ Definieer of u de contracten telkens manueel wil aanmaken of dat deze zich dienen te baseren op hetgeen reeds gedefinieerd is in de planning.
 +  * **Standaard type hernieuwing**:​ Definieer het tijdstip van vernieuwing
 +  * **Hernieuwing van uitgevoerd contract op basis van de laatste tewerkstelling**:​ vink dit vakje aan indien het loon bij de vernieuwing zich dient te baseren op het laatst gekende loon (zie ook: [[Weergave loon gebaseerd op het laatste effectieve loon|Weergave loon]])
 +  * **Transportkosten automatisch berekenen**:​ Bepaal eerst de manier waarop u transportkosten berekent. Vanaf versie 1.7 werd de manier hiervan gewijzigd (info: [[http://​support.pepper1.be/​nl/​doku.php?​id=boost:​verplaatsingskosten|Transportkosten berekenen vanaf 1.7]]). Indien u deze wijze prefereert (aanbevolen),​ dient u het vakje hier __niet__ aan te vinken.
 +  * ...
 +
 +
 +
 +
  
  • boost/configuratie_werknemerscontract.txt
  • Laatst gewijzigd: 2019/08/28 10:21
  • (Externe bewerking)