boost:configuratie_werknemerscontract

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

boost:configuratie_werknemerscontract [2019/08/28 10:21] (huidige)
Regel 1: Regel 1:
 +======Configuratie Werknemerscontract======
 +
 +Verscheidene parameters betreffende het **werknemerscontract** kan men hier definiĆ«ren
 +
 +Puntjes waar de info voor zich spreekt of uitgelegd is in Boost zelf (laat de muis hiervoor op het 'i'-icoontje staan), worden weergegeven als '...'.
 +
 +=====Algemene info=====
 +
 +{{:boost:algemene_infobis.jpg?750|}}
 +
 +  * ...
 +  * **Standaard aantal proefdagen**: Aantal dagen dat bijgeteld wordt __op datum van vandaag__ bij het aanmaken van een nieuw contract.
 +  * **Voorstelmethode van te creĆ«ren contracten**: Definieer of u de contracten telkens manueel wil aanmaken of dat deze zich dienen te baseren op hetgeen reeds gedefinieerd is in de planning.
 +  * **Standaard type hernieuwing**: Definieer het tijdstip van vernieuwing
 +  * **Hernieuwing van uitgevoerd contract op basis van de laatste tewerkstelling**: vink dit vakje aan indien het loon bij de vernieuwing zich dient te baseren op het laatst gekende loon (zie ook: [[Weergave loon gebaseerd op het laatste effectieve loon|Weergave loon]])
 +  * **Transportkosten automatisch berekenen**: Bepaal eerst de manier waarop u transportkosten berekent. Vanaf versie 1.7 werd de manier hiervan gewijzigd (info: [[http://support.pepper1.be/nl/doku.php?id=boost:verplaatsingskosten|Transportkosten berekenen vanaf 1.7]]). Indien u deze wijze prefereert (aanbevolen), dient u het vakje hier __niet__ aan te vinken.
 +  * ...
 +
 +
 +
 +
  
  • boost/configuratie_werknemerscontract.txt
  • Laatst gewijzigd: 2019/08/28 10:21
  • (Externe bewerking)