boost:groepen

Groepen

Via het menu Gebruiker > Groepen kan u zoveel groepen aanmaken als u wenst. Deze kunnen bijvoorbeeld (en bijna in alle gevallen) overeenstemmen met elk kantoor dat uw firma heeft.

Via voorgaand menu krijgt u een overzicht van reeds bestaande groepen. U kan de inhoud exporteren naar Excel door te klikken op de knop rechtsbovenaan en een nieuwe groep aanmaken door te klikken op de knop Nieuw.

• Gebruikersfirma: indien uw Boost uit meerdere gebruikersfirma's bestaat, selecteer dan de gebruikersfirma onder dewelke de nieuw aan te maken groep dient te vallen
  • Uitbetalingsgroep:
  • Referentie van het sociaal secretariaat voor de uitsplitsing: informeer hiervoor bij uw beheerder
  • Referentie RVA-kantoor: (indien gebruikt) kies een RVA-kantooruit de lijst. Maak ze aan via Lijst > RVA-kantoor
  • Adviseur: selecteer de verantwoordelijke van de groep. De getoonde personen zijn aan te maken via Gebruiker > Agenten
  • Parameter Sodexo: geef uw login en paswoord bij Sodexo in (EDC)
  • ..
  • Bestand borderel: Laadt de te gebruiken PDF op. Meer informatie is hier terug te vinden: borderel Sodexo
  • boost/groepen.txt