boost:hoe_zet_ik_een_werknemer_uit_dienst

Hoe zet ik een werknemer uit dienst in Boost?

Een werknemer uit dienst zetten in Boost, gebeurt via de signaletiek werknemer.

Ga naar het tabblad Frontoffice en vink er Werknemer geactiveerd uit (waardoor de werknemer gedesactiveerd wordt), vervolgens Geblokkeerd aan:

U kan ook de reden van blokkering meegeven.

Via de Lijst > Werknemers kan u dmv een filter rechts op het scherm de geblokkeerde werknemers mee opnemen in de lijst:

Vink daarvoor het vakje aan.

De geblokkeerde werknemers worden in het roze weergegeven, de gedeactiveerde werknemers zijn die werknemers waarvan het oogicoontje achteraan gesloten is:

OPMERKING:

Voorgaande kan u ook uitvoeren bij klanten. Ga daarvoor naar het tabblad Int. Info in de signaletiek klant.

• boost/hoe_zet_ik_een_werknemer_uit_dienst.txt