boost:import_dimona

Import Dimona is beschikbaar voor de gebruikers die behoren tot de zetel (te definiƫren in admin). Het is terug te vinden in menu Hulpmiddelen.

Ga naar lijst werknemerscontracten en vink er rechts bovenaan Zonder dimona aan:

De getoonde lijst toont nu alle contracten waar nog geen Dimona-nr door Belgo werd voor teruggezonden. Klik vervolgens op Import Dimona, waardoor Boost de import gaat forceren. Dit vergt enige laadtijd.

• boost/import_dimona.txt