boost:signaletiek_klant_boost

Signaletiek klant Boost

De signaletiek van een klant bevat verscheidene gegevens, eigen aan de klant. De voor de handliggende worden niet in detail uitgelegd (aangegeven met '…').

• Electronische dienstencheques: vink aan indien de klant er gebruik van maakt. Indien het geval, geef dan eveneens zijn Sodexo ID in. Afhankelijk van hoe u de parameters heeft ingesteld in admin, is dit veld al dan niet verplicht.
  • Referentie bij het sociaal secretariaat voor de uitsplitsing: wordt door Boost gegenereerd
  • Rijksregisternummer: Afhankelijk van hoe u de parameters heeft ingesteld in admin, is dit veld al dan niet verplicht.
  • Contactinfo: Vul minstens 1 van de 4 velden in
  • Opslaan & coördinaten berekenen: Nadat u het adres heeft ingegeven, kan u door Boost de coördinaten laten berekenen. Klik hiervoor op de knop. De coördinaten bepalen de berekening van de verplaatsingskosten.
  • De kaart bekijken: Een extra venster wordt geopend en toont in Google Maps het adres.
  • boost/signaletiek_klant_boost.txt