Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

boost:tabbladen_credit_management [2010/06/28 05:28]
filip
boost:tabbladen_credit_management [2010/06/29 07:56] (huidige)
filip
Regel 61: Regel 61:
 Kolommen en iconen zijn identiek aan W+1 en W+2. Er werd echter 1 icoon toegevoegd: het **geldzakje met factuur**. Klikt u op dit icoontje, geeft u aan dat factuur betaald is. Net zoals met de schulderkenning, zal het icoontje naar links verspringen en een groene ✔ krijgen. Ook deze actie is **onomkeerbaar**! Kolommen en iconen zijn identiek aan W+1 en W+2. Er werd echter 1 icoon toegevoegd: het **geldzakje met factuur**. Klikt u op dit icoontje, geeft u aan dat factuur betaald is. Net zoals met de schulderkenning, zal het icoontje naar links verspringen en een groene ✔ krijgen. Ook deze actie is **onomkeerbaar**!
  
-Eens u de factuur gegenereerd heeft, plaats Boost de klant in kwestie automatisch in tabblad **Gefactureerde klanten**.+Eens u de factuur gegenereerd heeft, plaatst Boost de klant in kwestie automatisch in tabblad **Gefactureerde klanten**.
  
 ====== Gefactureerde klanten ====== ====== Gefactureerde klanten ======
  
 In dit laatste tabblad tenslotte, ziet u de klanten naar dewelke u een factuur heeft verstuurd. In dit laatste tabblad tenslotte, ziet u de klanten naar dewelke u een factuur heeft verstuurd.

Eigen Gereedschappen