boost:ticket_types

Ticket types

Via het menu Lijst > Ticket types krijgt u een overzicht van reeds bestaande tickets. U kan er nieuwe aanmaken door te klikken op de knop Nieuw rechts bovenaan. Het enige wat u hoeft te doen, is een benaming ingeven (denk bijvoorbeeld aan klacht, opmerking, andere, …).

Eens het ticket aangemaakt, kan u het zowel gebruiken in de signaletiek van de klant als de werknemer en dit in het tabblad Nota. Van zodra u een nota gaat toevoegen, dient u eerst een tickettype te selecteren.

• boost/ticket_types.txt