4.1.148

Bestand

Nieuwigheden

• Vermindering voorheffing
    • Sedert 1 april is er een nieuwe vermindering voorheffing op de werkbonus
    • De vermindering voorheffing bedraagt 5,70% op de werkbonus
  • Sociale Balans Klant
    • Lijst van de uren die in de sociale balans opgenomen worden :
      • Mogelijkheid om die lijst centraal op te maken in de database zodat bij het leegmaken van de tijdelijke directory de lijst niet telkens opnieuw moet aangemaakt worden.
      • Deze lijst is wel aan gebruikersrechten gebonden. Alleen bepaalde gebruikers mogen deze lijst aanmaken en/of wijzigen
      • Deze optie kunt u activeren via de parameters

Verbeteringen

• Werkbonus
    • Plafonnering van de werkbonus, de werkbonus mag niet hoger liggen dan de persoonlijke RSZ-bijdrage
    • Berekening van de werkbonus, nieuwe bedragen vanaf 1 mei 2011.
  • Contracten
    • De klant en/of uitzendkracht kan niet meer gewijzigd worden indien er een dimona-aangifte werd uitgevoerd.
  • Hyperlinks
    • Vroeger waren alleen links van het type http:, ftp: en file: bruikbaar
    • Https: werd aan de lijst toegevoegd.
  • Kalenderweken
    • Vanaf nu worden slechts de 2 laatste jaren van de kalender weergegeven ipv de ellenlange lijst
    • De vroegere gegevens kunnen wel weergegeven worden door dit aan te duiden in het menu Record / Filter / Andere
  • Reporting Belgo
    • In de parameters kan men nu ook verwijzen naar specifieke rapportnamen ipv de standaardrapporten
    • Dit werd uitgevoerd om het mogelijk te maken om specifieke belgorapporten te kunnen opmaken.
  • Export Belgo
    • Mogelijkheid om de belgo-export aan een bepaalde ISI-gebruiker te verbinden
    • Dit is nuttig in het beheer van de automatische export.