4.1.149

Bestand

Nieuwigheden

• Nieuwe Pdf Printer
    • een nieuwe versie van de PDF-printer werd geintegreerd (Windows 7 compatible).
    • Opgelet, om deze PDF printer correct te laten werken moet de optie 'Install PDF Printer' van het menu Tools uitgevoerd worden.
    • De oude versie van de PDF-rinter zal niet meer werken.
  • Nieuw document C63
    • Integratie van het nieuw document C63 (Aanvraag werkkaart)

Verbeteringen

• Seizoenarbeiders
    • Wijziging van de forfaitaire bedragen sociale zekerheid
  • Laattijdige dimona's
    • Als de optie 'Geen laattijdige dimona's' gebruikt wordt is de optie 'Geen Dimona' niet meer beschikbaar bij het aanmaken van een contract waarbij de begindatum kleiner is dan de dagdatum. De optie blijft wel toegankelijk bij het genereren van een contract op basis van een prestatie.
  • Bestelling maaltijdcheques
    • Mogelijkheid om de bestelling te groeperen op basis van het INSZ-nummer van de werknemer
  • Mogelijkheid om inschrijvingen te blokkeren indien geen INSZ of BIS-nummer aanwezig is