isi:4.1.150

• Nieuwe reden contract
    • een nieuwe contractreden werd toegevoegd
    • opgelet :
      • Reden werd toegevoegd in het scherm maar moet (voor layoutredenen) manueel toegevoegd worden via File/Codes/Intern/Reden Contracten
      • Waarde : 5 → omschrijving : Insertie
  • Nieuwe parameter studenten
    • een nieuwe parameter werd toegevoegd in 'Beheer en invoer : contracten)
    • Maximum aantal dagen studenten (vanaf 2012)
    • standaardwaarde = 50 dagen
  • Export Belgo
    • Aantal dagen van een studentencontract wordt meegestuurd naar Belgo.
    • Indien niet meegestuurd maakt Belgo zelf de berekening.
  • Grensarbeiders
    • Laatst beschikbare document 276F werd toegevoegd
  • Activiteitenverslag
    • De gebruikte gegevens voor het activiteitenverslag worden in Excelbestanden opgeslaan zodat deze door de gebruiker geanalyseerd kunnen worden
    • Op het einde van de verwerking wordt meegdeeld waar de bestanden terug te vinden zijn
  • isi/4.1.150.txt