isi:annuleren_en_heraanmaken_facturen

Een reeks facturen werd verkeerdelijk aangemaakt.
Alle betrokken prestaties moeten geannuleerd worden en terug aangemaakt
Deze bewerking kan uren in beslag nemen als dit manueel moet gebeuren.

'Rectify_invoices' is een tool waarin alle betrokken prestaties in 1 beweging kunnen geannuleerd of opnieuw aangemaakt worden.

OPGELET !!! : Deze tool kan alleen gebruikt worden als superuser !!

• Stap 1
    • Maak een Excel bestand aan met in de 2° kolom (kolom B) de betrokken factuurnummers
    • Sla dit Excel-bestand op in het formaat Excel 5.0/95 en geeft het de naam 'Invoices.xls'
    • Plaats het bestand in de tijdelijke directory van ISI
  • Stap 2
    • Eenmaal de tool door Pepper One werd geinstalleerd, is het beschikbaar in uw gepersonaloseerd menu in ISI (uiterst rechts)
    • Klik de optie “Rectify_Invoices” aan
  • Stap 3
    • Kies voor de optie 'Annulatie'
    • Alle prestaties worden geannuleerd, elke prestatie krijgt hetzelfde nummer als het origineel, gevolgd door het teken '$'
    • Noteer eventuele meldingen indien bepaalde prestaties niet geannuleerd kunnen worden.
  • Stap 4
    • Voer de facturatie uit om de kredietnota's op te maken
  • Stap 5
    • Klik de opnieuw de optie “Rectify_Invoices” aan
  • Stap 6
    • Kies voor de optie 'Heraanmaak'
    • Alle prestaties worden opnieuw aangemaakt, elke prestatie krijgt hetzelfde nummer als het origineel, gevolgd door het teken '£'
    • Noteer eventuele meldingen indien bepaalde prestaties niet aangemaakt kunnen worden.
  • Stap 7
    • Voer de facturatie uit om de correcte facturen op te maken
  • isi/annuleren_en_heraanmaken_facturen.txt