Backoffice Werving & Selectie

De Backoffice Werving & Selectie bestaat voornamelijk uit de facturatie van een werving aan een klant en dit via een factuur van prestaties en/of diensten.

De mogelijkheid om te factureren bevindt zich in de signaletiek van de aanvraag (tabblad Billing):

Een klant dient gespecifieerd te zijn op de eerste pagina in de signaletiek van de aanvraag.

Een recruteringsfactuur aanmaken

Klik in het tabblad Billing op Een factuur aanmaken en vul volgende gegevens in:

Hoofding van de factuur:

• Titel: Onderwerp
  • Referentiedatum: Facturatiedatum
  • BTW code: Toe te passen BTW
  • Betaling: Betaaltermijn
  • Beschrijving
  • Facturatieadres
  • Contactpersoon

Details van de factuur:

• Label: van de gefactureerde prestatie
  • Hoeveelheid: van de gefactureerde prestatie
  • Prijs: van de gefactureerde prestatie
  • Korting: toegepast op de gefactureerde prestatie (in bedrag)

Eens ingevuld, klikt u op de groene plus: Voeg een prestatie toe. U kan zoveel lijnen aanmaken als u zelf wenst.

U verkrijgt uiteindelijk dit scherm:

Indien ok, klik dan op Bewaren, waarna de factuur aangemaakt wordt. Hou er rekening mee dat deze nog geen factuurnummer heeft op dit ogenblik!

Een factuur afdrukken

U kan de factuur afdrukken via het menu W&S:

De getoonde lijst geeft de W&S-facturen weer. Via de combo-list achteraan kan men nog volgende acties uitvoeren:

• Lijst van logs: een superagent kan nagaan wie welke acties wanneer heeft uitgevoerd
  • Origineel afdrukken: van zodra men deze actie uitvoert, verkrijgt de factuur een factuurnummer
  • Proforma afdrukken: alvorens men origineel afdrukt, kan men, dmv een proforma, bekijken hoe de factuur er zal uitzien. Eens de factuur origineel werd afgedrukt, is deze knop logischerwijze niet meer beschikbaar. Deze is dan vervangen door Duplicaat afdrukken.
  • Verwijderen: de factuur verwijderen. Opgelet: deze actie is onomkeerbaar!

Goed om weten

De W&S-facturen zijn gemixt met de interim-facturen.