Showmypc

Showmypc is een internettool dat toelaat om het scherm op afstand over te nemen.

Gebruik

• Een popup wordt getoond. Kies voor Uitvoeren (Run) (2 x):

• Klik in de volgende popup op Laat mijn PC nu zien (Show My PC Now):

• Er wordt automatisch een paswoord gegenereerd. Geef dit telefonisch door aan Pepperone:

• Pepperone kan nu het scherm overnemen bij de gebruiker. Sluit het geopende venster van Showmypc niet af! Dit beëindigt onmiddellijk de schermovername.